neljapäev, 25. jaanuar 2018

Meeskonna kohtumine 25.01

Hei kõigile!

Tänane meeskonna koosolek on taaskord läbi saanud, ning ma peaksin ütlema, et mul on ääretult hea meel  projektijuhina, et täna sujus kõik üsna hästi. Muidugi seda ise läbi viies koos teise projektijuhi Alisaga. 
Nagu eespool mainisin, siis  täna said sõna natukene rohkem projektijuhid, kelle ülesanne oli siis koosolekut läbi viia.

Alustasime kahe toreda mänguga. Esimeses mängus sai iga mängija endale õhupalli, mille peale ta kirjutas enda nime. Ülesandeks oli seda palli õhku lüüa ning kui kõlas sõna "STOP"  tuli haarata esimene õhupall mis kätte juhtus. Ning lugeda seal olevat nime, ning siis see inimene, kelle nimega palli sa said, tuli üles otsida ja talle midagi ilusat öelda.

Teiseks mängisime mängu, kus tuli lugeda numbrid 1-10 ni, ja  kus iga meeskonna liige  võis öelda ühe numbri nii, et mitte keegi seda järgi ei korranud, kui numbrit öeldi korraga siis pidi alustama otsast peale numbrite lugemisega.

Järgmiseks tegime me ajurünnakut, kus jagasime meeskonna kaheks. Et mõtteid oleks palju ja ikka erinevad. Tegime seda kõike  selleks, et teada saada, mida me võiksime teha kogu meeskonnaga siis, kui Tallinna noored tulevad Paide. Mõtted said kõik  ilust paberile, ning ülesanded ära jagatud.
Peale seda  mõtestas meile Marita lahti selle,  mis on  Foorumteater.


Seega ütlen, et oli väga mõnus koosolek, ning aitäh ka  Reimale, kes tegi pilte.


Aitäh!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar